سحر تقی پور

سحر تقی پور

سحر تقی پوراشلقی مدیر امور «پژوهشگران مهمان» می باشد. ایشان دانشجوی دکتری روابط بین‌الملل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است. حوزه مطالعاتی خانم تقی پور مسائل خاورمیانه و مطالعات ترکیه است.

نامبرده مقالاتی به فارسی در مجلات معتبر داخلی به چاپ رسانده اند. برخی آثار پژوهشی وی عبارتند از: "به قدرت رسیدن اسلامگرایان و تاثیر آن بر روند روابط ترکیه-اسرائیل: ۲۰۰۲-۲۰۱۰"، ( در کتاب ترکیه شناسی)؛ "بررسی میزان توسعه انسانی در ایران و ترکیه با توجه به نظریه توسعه انسانی :۱۹۹۰-۲۰۱۰"، ( پژوهش های سیاسی و بین المللی، دانشگاه آزاد واحد تاکستان، زمستان ۱۳۸۹)؛ معرفی کتاب "تولد یک رهبر" (زبان ترکی استانبولی به فارسی)، (پژوهش های سیاسی و بین المللی، دانشگاه آزاد واحد تاکستان، زمستان ۱۳۸۹)


تعداد 8

تأثیرات ژئوپلیتیکی ترکیه بر سیاست خارجی این کشور در خاورمیانه

نویسنده: سحر تقی پور | ۲۴ اسفند ۱۳۹۳

شنبه 2 اسفند ماه 1393 گروه ترکیه شناسی پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه نشستی با عنوان "تأثیرات ژئوپلیتیکی ترکیه بر سیاست خارجی این کشور در خاورمیانه برگزار کرد که توسط دکتر حسین حمیدی نیا، پژوهشگر مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی ارائه شد.

مواضع ترکیه در قبال داعش

نویسنده: سحر تقی پور | ۲۰ بهمن ۱۳۹۳

گفته می شود ترکیه، عربستان سعودی و قطر از حامیان اصلی این گروه تروریستی هستند، حتی کمک های ترکیه بسیار گسترده تر می باشد. افرادی که از نقاط مختلف دنیا برای پیوستن به داعش می آیند ابتدا در آنکارا و استانبول گردهم آمده سپس به راحتی از مرز عبور می کنند. این عبور بدون مانع، مساله مهمی است. کمک های ترکیه در زمینه لجستیکی نیز کاملا مشهود بوده است.

ترکیه و موازین حقوق بشر

نویسنده: سحر تقی پور | ۳ تیر ۱۳۹۳

نشست شنبه 31 خردادماه 1393 گروه ترکیه شناسی پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه با عنوان «ترکیه و موازین حقوق بشر» با سخنرانی دکتر علی خرم، سفیر و نماینده دائم اسبق ایران در سازمان ملل متحد برگزار شد. در این نشست دکتر اطهری ضمن خوشامد گویی به دکتر خرم و مهمانان حاضر در نشست مطالبی در خصوص سابقه فعالیتها و زحمات دکتر خرم مطرح کرده سپس مقدمه کوتاهی در مورد موضوع نشست ارائه نمود.

چالش هاى گفتمان سكولاريسم در تركيه

نویسنده: سحر تقی پور | ۲ تیر ۱۳۹۳

در مجموع تعارض بین سکولاریسم و اسلام گرایی هنوز مساله اساسی در سیاست ترکیه است. بنابراین باید برای فهم قرائت ترک از سکولاریزاسیون به عنوان فراگردی حاصل عملکرد علمی و اقتصادی و دیگر نیروهای متحول کننده جامعه و سکولاریسم ناشی از یک ایدئولوژی سیاسی و ترسیم کننده شیوه نوینی از زندگی سکولار تمایز قائل شد. نوع سکولاریسم امروز ترکیه با سکولاریسم فرانسوی و امریکایی آن متفاوت است زیرا هدف آن بیش از آنکه جداسازی دین و سیاست باشد مهار دین است.

ترکیه و بحران سوریه

نویسنده: سحر تقی پور | ۲۸ آذر ۱۳۹۱

تحولات اخیر خاورمیانه به ویژه در سوریه، سبب ایجاد تغییراتی محسوس در سیاست های ترکیه در منطقه شده است. ترکیه با ادعای دستیابی به رهبری منطقه تلاش کرده تا در زمینه مسائل سوریه مورد توجه جامعه جهانی قرار بگیرد و اکنون همین امر به یکی از مشکلات عمده ترکیه مبدل شده است. زیرا روابط سوریه و ترکیه تحت تأثیر بلند پروازی های ترکیه، کشمکش های فرقه ای و وابستگی های قومی قرار گرفته است.

گروه مطالعاتی ترکیه شناسی

بررسی مواضع ترکیه در قبال کردهای پ.ک.ک

نویسنده: سحر تقی پور | ۱۹ آبان ۱۳۹۱

روز شنبه پانزدهم مهر ماه 1391، گروه ترکیه شناسی پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه نشستی را با موضوع "بررسی مواضع ترکیه در قبال کردهای پ.ک.ک"،با حضور پژوهشگران پژوهشکده و اعضای گروه ترکیه شناسی برگزار کرد.

گروه مطالعاتی ترکیاه شناسی

گزارش نشست گروه ترکیه شناسی با موضوع بررسی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات سوریه

نویسنده: سحر تقی پور | ۱۰ مهر ۱۳۹۱

روز شنبه 18شهریور ماه 1391، گروه ترکیه شناسی پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه نشستی دیگر از مجموعه نشست های این گروه را با عنوان "بررسی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات سوریه" برگزار کرد

بیوگرافی